Jag som ligger bakom stamnamnet S*Silent Hill´s heter Hanna. Jag är född och uppvuxen i Höganäs, men bor numera i Lerberget med min man Emil, våra döttrar Nellie (född 2017) och Janni (född 2018), och våra katter.

Katter har alltid funnits i mitt liv, men det hela började på riktigt år 2004 när jag flyttade hemifrån och köpte min första egna katt. Jag hade tidigt bestämt mig för att det var just en norsk skogkatt jag ville ha. Jag började leta och hittade då till slut min första skogis S*Namilio´s Idde. Isa kallades hon. Jag skulle bara ha henne som sällskapskatt var det tänkt, men efterhand så dök tanken upp att det kunde vara spännande att ta en kull på henne innan hon kastrerades. I mars 2005 föddes min första kull med endast en kattunge. Efter det var jag biten! Det gav så mycket glädje att få se denna lilla kattungen växa upp och utvecklas. Jag ansökte om ett stamnamn och bestämde mig för att fortsätta.

Senare under 2005 köpte jag min första hane Silas, S*Blue N´Blonde´s Hinto Sakima, och det var med honom jag började prova på utställning. Även där blev jag fast! Så på den vägen är det.

Min uppfödning sker i liten skala med cirka 2 kullar per år. Jag tycker det är viktigt att kunna lägga mycket tid på varje individuell kattunge, så att de blir sociala och trevliga individer när de växer upp. Därför vill jag ha det i liten skala, så att jag kan lägga all den tiden jag vill på mina kattungar.

Mitt mål är att föda upp friska sunda, vackra och rastypiska skogkatter. De ska vara mysiga, sociala och trevliga, och kunna ge mycket glädje till sina nya familjer.

 IMG_1154 kopiera

Nyheter

Läs mer om våra nyheter på länken här.


Läs Mer

Kontakt

S*Silent Hill´s

Hanna Sandin
Hövägen 88
263 53 Lerberget

Telefon: 0702-471726

E-post: info@silenthills.se