Jag som ligger bakom stamnamnet S*Silent Hill´s heter Hanna och är född 1985. Jag bor i Lerberget i Höganäs kommun tillsammans med min man Emil och våra två döttrar Nellie född 2017, och Janni född 2018. Tillsammans med oss bor såklart även våra underbara katter!


Det hela började för mig 2004 när jag köpte min allra första skogkatt. Jag tänkte senare att det kunde vara kul att prova ta en kull på henne, och min första kull på endast en kattunge föddes 2005. Det var så fantastiskt att få se det där lilla livet växa och utvecklas, och efter det var jag fast. Så det blev starten på min resa som uppfödare.

2005 började jag även med utställning, och blev snabbt fast för det också. Efter det har det blivit massvis med utställningar genom åren.

Mitt mål är framförallt att föda upp friska, sunda individer med ett gott temperament som blir trevliga familjemedlemmar. Men givetvis strävar jag också efter att föda upp så rastypiska och snygga skogkatter som möjligt!

Hoppas ni får en trevlig stund här på min sida, och har ni några frågor eller intresse av en eventuell kattunge så tveka inte att kontakta mig via telefon eller mail!